Galerija slik
Vnetje ahilove tetive - zdravljenje

UGODNOSTI Z NAKUPOM PAKETA FIZIOTERAPIJE

Trenutna situacija oz izredne okoliščine v svetu so dodobra prizadele našo družbo in vsakega posameznika, zato se počutimo odgovorne, da Vam omogočimo določene ugodnosti.

 

Že dlje časa gradimo našo družino zadovoljnih in zvestih pacientov. Del družine postanejo vsi redni pacienti, ki se zdravijo v naši fizioterapevtski kliniki Global Treatment.

 

Član Družine Global Treatment ima doživljenjske ugodnosti v obliki 10 % popusta na vse naše  storitve.

 

V kolikor se zavedate pomembnosti ohranjanja zdravega telesa po opravljenem zdravljenju poškodbe tudi s fizioterapevtsko vadbo in rednimi kontrolami pri fizioterapevtu, potem je naša ZLATA KARTICA primeren projekt za Vas in vaše družinske člane.

 

ZLATA KARTICA GLOBAL TRATMENT CLINIC tako lastniku kot njegovim družinskim članom omogoča koriščenje popusta  v vrednosti 10 % brez omejenega roka trajanja.

 

Tokrat imate možnost, da pridobite zlato kartico z nakupom le enega mesečnega  paketa zdravljenja ali fizioterapevtske vadbe.

 

Odločili smo se, da Vam ponudimo omejeno število 30-ih kartic, saj v našem fizioterapevtskem centru Global Treatment skrbimo, da so obravnave individualne in personalizirane, ter da Vam omogočamo intimno in mirno okolje.

 

Ponudba velja le za mesec MAJ in JUNIJ. Ugodnosti kartice  stopijo v veljavo za vse storitve po nakupu paketa skladno z  našim uradnim cenikom. Prijava in rezervacija na prvi termin pa bo možna po odpravi odloka Vlade RS o prepovedi izvajanje fizioterapevtske dejavnosti.

 

Kontaktirate nas lahko preko elektronske pošte:

info@global-treatment.com

 

Več o naših paketih zdravljenja in fizioterapevtske vadbe si lahko ogledate na spletni strani:

https://globalsportsclinic.com/gsc-ponudba/fizioterapija-ljubljana/

 

Klinika se nahaja v mirnem okolju ob gozdu v Črnučah (Ljubljana). Zagotavljamo Vam tudi brezplačno parkiranje ob vhodu v kliniko.

 

Lepo vas pozdravljamo,

Ekipa Global Treatment Clinic

Tel: 040 77 35 77Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.