Galerija slik
 

Izposoja aparatov

Izposoja fizioterapevtskih aparatov v GSC

Hitop visokotonska elektroterapija

HiToP je v osnovi elektroterapija, vendar ta terapija uporablja frekvence visokih tonov. Njen namen je vnesti čim več energije v telo, to pa lahko dosežemo z visokimi frekvencami.

Izposoja fizioterapevtskih pripomočkov

Indikacije za zdravljenje s Hitop:

 • Artroza kolena, kolka
 • Bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice
 • Boleča rama
 • Teniški komolec
 • Bolečine po poškodbah in operacijah
 • Odprte rane (ulkusi)
 • Zdravljenje edemov
 • Polinevropatija pri diabetesu
 • Fizični in psihični stres ter izčrpanost
 • Osvežilna terapija za revitalizacije organizma
 • HighTone Power elektroterapija se uporablja tudi za oblikovanje telesa, odpravljanje celulita, odpravljanje maščob (lipolizo), vazokonstrikcijo,
  zdravljenje edemov, zmanjševanje oteklin, limfno drenažo, izgradnjo mišic in splošno vitalizacijo telesa.

Aparat lahko uporabljate tudi ob izvajanju vaj za moč.

Game ready – Krioterapija

Vrhunski ortopedi, fizioterapevti, športniki in trenerji že dolgo prisegajo na preprost recept za okrevanje po mišično-skeletnih poškodbah in operacijah: počitek, hlajenje, povijanje in dvig prizadete okončine. S sistemom Game Ready je ta postopek postal lažji in učinkovitejši, saj naprava omogoča sočasno hlajenje in, namesto povijanja, nastavljivo kompresijo s stisnjenim zrakom. Tovrstna terapija lajša bolečine in mišične krče, zmanjšuje otekline, preprečuje nadaljnje poškodbe tkiv in pospešuje okrevanje.

Sistem Game Ready s pomočjo dveh ločenih krogotokov, enega za vodo in drugega za zrak, omogoča hlajenje in kompresijo prizadetega dela telesa. Temperaturo hlajenja, tlak stisnjenega zraka in trajanje obravnave je mogoče prilagoditi trenutnim potrebam vsakega posameznika ter tako optimalno izkoristiti pozitivne učinke obeh postopkov. Medtem ko vi počivate, Game Ready dela za vas.

Pri akutnih poškodbah in post-operativnih stanjih s hlajenjem lajšamo bolečine in mišične krče ter zmanjšujemo otekanje. Game Ready s sistemom za neprekinjeno kroženje vode nenehno odvaja toploto z mesta obravnave. Hkrati se zniža raven celičnega metabolizma in potreb po kisiku, s tem pa se zmanjša možnost za nadaljnje poškodbe tkiva.

Kompresija pomaga preprečevati nastanek edema. Dinamična kompresija, kakršno omogoča sistem Game Ready, je mnogo učinkovitejša od statične s povoji, saj oponaša naravno krčenje mišic in iztiska nakopičeno tekočino z mesta poškodbe. S tem pomaga zmanjšati oteklino, preprečuje nadaljnje poškodbe tkiva in pospešuje celjenje. Pospeši tudi cirkulacijo krvi in optimizira limfno drenažo ter tako poskrbi za hitrejše odvajanje odpadnih snovi.

Za izposojo nas kontaktirajte: 064 222 666

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.