Galerija slik
Poškodba ramena in roke

POŠKODBA RAMENA IN ROKE

Poškodba ramena in roke

 

Poškodba ramena, težave v rokah, zapestjih in komolcih so vse pogostejše in so lahko posledica preobremenjenosti, obrabe ali poškodbe. V tokratni oddaji sta doc. dr. Mitja Bračič in Gabrijela Tarle odgovorila na vprašanja, kot so: pri katerih poklicih oz. športnih aktivnostih hitreje prihaja do obrab oz. obremenitev roke in zapestja, kdaj trpimo za sindromom karpalnega kanala, katere težave težijo delovno populacijo in katere starostnike, kako so bolečine povezane s čustvi in psiho posameznika ter kdaj na pregled k specialistu. Oglejte si posnetek, v katerem boste izvedeli če se lahko z ustrezno celostno obravnavo in fizioterapijo, pod nadzorom usposobljenih strokovnjakov, izognemo operaciji.

Zelo pomemben del v procesu priprave na poseg, ki ga priporočajo tudi vsi kirurgi, je telesna oziroma fizioterapevtska priprava pacienta na ortopedski ali travmatološki operativni poseg. Več o predoperativni fizioterapiji si lahko preberete TUKAJ.

 

 

Vabimo vas na posvet v Global Treatment Clinic
Naročanje: ☎️ 040 77 35 77 ali @ info@global-treatment.comNastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.