Galerija slik

FIZIOTERAPIJA IN VADBA STAROSTNIKOV – VIDEO

Fizioterapija starostnikov – kako pregnati bolečine?

Strokovna gosta v oddaji:
Doc. dr. Mitja Bračič, Špela Poglajen dipl.fiziot.
Med starostniki nad 65+ let je kar ⅓ takih, ki po beleženih podakih vsaj enkrat letno pade. Da se to ne bi zgodilo, lahko pomaga pravočasna predpriprava, če pa do padca vseeno pride, pa si lahko samo želite, da vas v obravnavo vzame doc.dr. Mitja Bračič in fizioterapevti Global Treatment Clinic.
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Z ustrezno fizioterapijo in tudi preventivno vadbo lahko starostniki namreč uživajo lepšo in bolj kvalitetno starost. Samo balinčkanje pa žal ne bo dovolj … V tokratni oddaji bosta dr. Mitja Bračič in dipl. fizioterapevtka Špela Poglajen pojasnila, katere so tiste težave, ki starostnike onemogočajo pri samostojnem življenju, s kakšnimi poškodbami starostnikov se najpogosteje srečujejo na njihovi kliniki, ali se fizioterapija starostnikov razlikuje od fizioterapije običajne delovne populacije, kakšno vlogo ima pri vsem skupaj hrana ter ali lahko na podlagi preventivne funkcionalne diagnostike in preverjanja telesne forme starostnikov predvidimo, ali bi v prihodnosti lahko prišlo do padcev in podobnega.

 

Ne zamudite ogleda posnetka! ???

FIZIOTERAPIJA IN VADBA STAROSTNIKOV VIDEO

voditeljica: Jasmina Kandorfer

 

Vabimo vas na posvet v Global Treatment Clinic
Naročanje: ☎️ 040 77 35 77 ali @ info@global-treatment.comNastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.