Galerija slik
Fizioterapevtska klinika

FIZIOTERAPEVTSKA KLINIKA GLOBAL TREATMENT CLINIC

Fizioterapevtska klinika Global Treatment Clinic

 

V Global Treatment Clinic poteka najbolj sodobno zdravljenje poškodb, saj smo združili znanja fizioterapije, funkcionalne diagnostike in kinezioterapije. Klinika je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo za zdravljenje poškodb in raziskovalno dejavnost na področju fizioterapije. Klinika je tudi učni center, saj smo povezani z ustanovami za izobraževanje bodočih fizioterapevtov.

Naši fizioterapevti so specializirani za določena področja zdravljenja:

– otroška fizioterapija,
fizioterapija starejših oseb,
fizioterapija delovnih poškodb,
– športna fizioterapija in
– ortopedska fizioterapija.

Smo tudi specialisti za zdravljenje stopal in izdelavo ortopedskih vložkov po meri španskega podjetja Podoactiva.

Proces vašega zdravljenja poškodbe ali po operaciji, izvajajo doktor fizioterapije, doktor kineziologije, diplomirani fizioterapevti, diplomirani kinezioterapevti. Klinika je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo za diagnostiko in zdravljenje poškodb.

S funkcionalno diagnostiko izmerimo podatke pacientov o telesni sestavi in gibalnih sposobnostih pred ali po poškodbi (ultrazvočna diagnostika mišično-kostnega sistema, TMG – pregled mišičevja, Termovizija, Podologija – statika in dinamika stopal in telesa, vzdržljivost mišičevja, manualni pregledi).

Z izmerjenimi podatki lažje in bolj natančno izdelamo programe individualnega in dopolnilnega zdravljenja glede na postavljeno diagnozo. Sodobna fizioterapevtska diagnostika v procesu zdravljenja omogoča nadzor učinkov zdravljenja, optimizacijo fizioterapevtskih postopkov in s tem izboljšanje stanja po poškodbi oz objektivna določitev zaključka zdravljenja.

Verjamemo, da sodelovanje naših kadrov s področji znanosti kineziologije, fizioterapije ter diagnostike poškodb, predstavlja revolucionaren, vrhunski sistem zdravljenja poškodb, ki vam omogoča VARNOST, UČINKOVITOST, NAPREDEK, KAKOVOST in MERLJIVOST.

 

Rezultat našega dela in vaše motivacije pa je na koncu ZDRAVJE in mobilnost vašega telesa!

Za Vaše zdravljenje poskrbimo doktor znanosti in izkušeni fizioterapevti z visokostrokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami.

Za več informacij nas pokličite:  040 77 35 77 ali pišite:  info@global-treatment.com

Doc. dr. Mit Bračič
Global Treatment Clinic

Morda bi vas zanimalo tudi: Zdravljenje poškodb, Športna diagnostika ali Prehransko svetovanje.Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.