Galerija slik
Fizioterapevtska klinika - fizioterapija

FIZIOTERAPEVTSKA KLINIKA GLOBAL TREATMENT CLINIC SODOBNO OPREMLJENA S TERAPEVTSKIMI MIZAMI NOVAK M S8

GLOBAL TREATMENT CLINIC – FIZIOTERAPEVTSKA KLINIKA

 

GLOBAL TREATMENT CLINIC je bila ustanovljena kot strokovna podpora slovenski populaciji na področju fizioterapije in zdravljenja poškodb. Center se nahaja v sodobno opremljeni kliniki v Črnučah (Cesta 24. junija 31, 1000 Ljubljana).

V Global Treatment Clinic poteka najbolj sodobno zdravljenje poškodb, saj smo združili znanja fizioterapije, funkcionalne diagnostike in kinezioterapije. Klinika je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo za zdravljenje poškodb in raziskovalno dejavnost na področju fizioterapije. Klinika je tudi učni center, saj smo povezani z ustanovami za izobraževanje bodočih fizioterapevtov, omogočamo mentorstva in pripravništva mladim strokovnjakom. Naši fizioterapevti so specializirani za določena področja zdravljenja: otroška fizioterapija, fizioterapija starejših oseb, fizioterapija delovnih poškodb, športna fizioterapija in ortopedska fizioterapija. Smo tudi specialisti za zdravljenje stopal in izdelavo ortopedskih vložkov po meri španskega podjetja Podoactiva.

Smo edina ustanova, ki izvaja Funkcionalno diagnostiko v Fizioterapiji. S funkcionalno diagnostiko izmerimo podatke pacientov o telesni sestavi in gibalnih sposobnostih pred ali po poškodbi (TMG – pregled mišičevja, Termovizija, statika in dinamika stopal in telesa, vzdržljivost mišičevja, manualni pregledi). Z izmerjenimi podatki lažje in bolj natančno izdelamo programe individualnega in dopolnilnega zdravljenja glede na postavljeno diagnozo. Sodobna fizioterapevtska diagnostika v procesu zdravljenja omogoča nadzor učinkov zdravljenja, optimizacijo fizioterapevtskih postopkov in s tem izboljšanje stanja po poškodbi oz objektivna določitev zaključka zdravljenja.

Že od nekdaj stremimo k temu, da imamo tudi najboljšo tehnologijo za zdravljenje, torej najboljše aparate, ki jih lahko dobimo na trgu. Naš cilj je, da paciente čim manj obsevamo z laserji, magneti ipd. Telesa namreč ne smeš prekomerno obsevati, ker lahko tudi to na dolgi rok povzroči poškodbe. Zato kupujemo najboljšo tehnologijo, ki nam omogoči, da z manjšim številom obsevanj dosežemo boljše učinke zdravljenja. Ljudje ne potrebujejo več po trideset obravnav, kot je bilo nekdaj. Danes lahko že z desetimi obravnavami zelo veliko narediš, če se postopka lotiš s sodobno tehnologijo in to kombiniraš z vadbo.

Pri našem delu je izjemnega pomena tudi udobje pacienta med pregledom in fizioterapevtsko obravnavo. Zato smo se odločili za mize Novak M S8 electric, ki nam in našim pacientom zagotavljajo edinstveno ergonomijo in udobje dela. 8 conska miza z električnimi nastavitvami posameznih delov mize nam omogoča optimalne nastavitve pacienta za določeno obravnavo posameznih delov telesa. Naši pacienti so mize izjemno pohvalili. Še posebej so bili navdušeni invalidi na vozičkih, saj miza omogoča s svojo postavitvijo ležo pacienta na trebuhu. Tako smo izboljšali ergonomijo naših fizioterapij tudi najbolj zahtevnih pacientov.

 

Spremljajte nas na družabnih omrežjih

Facebook: Global Treatment Clinic

Instagram:  @physicaltherapyrehab

Global Treatment ClinicNastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.