Galerija slik

SPLETNA AMBULANTA ZA FIZIOTERAPIJO GLOBAL TREATMENT LJUBLJANA

⏯️Več kot 10 let uvajamo novosti na področju sodobne fizioterapije v povezavi s kineziologijo – kinezioterapijo ter diagnostiko poškodb.
Tako smo prišli na idejo, da ljudem približam delovanje Global Treatment Clinic Fizioterapija Ljubljana
⏯️V spletni ambulanti tako najdete predstavljene različne poškodbe, obolenja in bolečinska stanja ter seveda metode zdravljenja, ki jih uporabljamo za zdravljenje tovrstnih težav.
⏯️Zdi se nam pomembno, da izsledke raziskav, ki jih izvajamo v sodelovanju s tujimi proizvajalci fizioterapevtskih aparatov GBO, Klaser, Storz, TMG in drugimi, vnašamo v delo naših fizioterapevtov, saj s tem omogočamo našim pacientom hitro in učinkovito okrevanje.
⏯️Še bolj pomembno se nam zdi, da ljudi informiramo kaj pomeni konzervativno zdravljenje s Fizioterapijo, kakšne diagnostične postopke uporabljamo za preglede poškodb in bolečin, kakšne fizioterapevtske postopke in aparate uporabljamo v nadstandardni fizioterapiji in nenazadnje koliko tovrstno zdravljenje stane v samoplačniški kliniki.
✅Seveda smo za Vas pripravili tudi ugodne akcijske cene! 👌

Vabljeni v Spletno ambulanto za Fizioterapijo GTC  ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://www.global-treatment.com/trgovina/



Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.