Galerija slik
Vadba za otroke za telesni in gibalni razvoj.

VADBA ZA OTROKE S STROKOVNJAKI GTK

OTROCI SO NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO!

 

Zato nam ni vseeno v kakšni družbi odraščajo naši otroci. Vsi se trudimo, da bi bil telesni in gibalni razvoj našega otroka čim bolj strokoven.

Zato smo se strokovnjaki iz Global Treatment Clinic odločili informirati javnost z vidika zdravega odraščanja otrok.

Stran GLOBAL TREATMENT KIDS je namenjena staršem otrok, starim staršem, vzgojiteljem, pedagogom, animatorjem otrok, vaditeljem, trenerjem, delavcem v klubih in društvih ter vsem, ki so povezani z otroci in kateri želijo, da je vadba za otroke del zdravega razvoja.

Sledite nam lahko na naši Facebook strani: GlobalTreatmentKids 

Vsi smo mnenja, da je ZDRAV OTROK tudi SREČEN OTROK in da vadba otroka naredi močnejšega in zdravega!

 

Splet in družbena omrežja so preplavljena z raznoraznimi informacijami, reklamami in korporacijami, ki zavajajo javnost glede zdravega odraščanja otrok v sodobni družbi. Strokovnjaki so v tej poplavi informacij pogosto preslišani in na žalost tudi dostikrat neupoštevani!

 

Pogosto so odločitve o razvoju in odraščanju otrok posledica “močnih” kampanj, raznoraznih skupin na FB ali tako imenovanih “influencerjev”, ki v večini primerov niso strokovnjaki za tovrstno področje. MOČ BESEDE pa je dandanes zelo izkoriščana v namene zavajajočega oglaševanja in prodaje.

 

Na naši strani se bomo posvetili raznim tematikam o telesnem in gibalnem razvoju otroka, fizioterapiji in kinezioterapiji za otroke; korekcijska vadba otroka ter zdravemu preživljanju prostega časa skozi igro in kulturo bivanja.

 

Seveda bomo veseli tudi Vaših pobud za vsebine prispevkov, ki nam jih lahko pošljete na e-pošto: info@global-treatment.com

 

Skratka veselimo se strokovnega druženja z Vami in Vas še enkrat lepo pozdravljamo!

 

Global Treatment KidsNastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.