Galerija slik
 

Dipl. kin. Nejc Šimenko

diplomiran-kineziolog-nejc-simenko

Sem Nejc Šimenko, strokovnjak na področju kondicijske priprave splošne populacije ter športnikov.

Po končanem študiju na Fakulteti za Šport sem postal diplomirani kineziolog. V svoji športni karieri sem bil vrhunski plavalec. V Global Sports Clinic delujem kot vodja kineziološkega oddelka. Kot kineziolog z bogatimi izkušnjami skrbim za najbolj zahtevne stranke, ki iščejo dolgoročno podporo pri optimizaciji vadbe svojega telesa in kondicijske pripravljenosti.

»Moja vizija je, da za vas oblikujem optimalen program vadbe, ki bo najbolj ustrezal vašemu življenjskemu slogu. Program vas bo v najboljši meri pripravil na specifične izzive, s katerimi se  soočate na vaši karierni, osebni in športni poti.”

Za trenutek vas bom prosil, da si zamislite vozilo, ki ga odpeljete na servis in si predstavljate, da ste vi vozilo. V tej zgodbi smo torej mi servis vzdrževanja telesa, ki skrbi za primeren trening. Svetovanje na področju življenjskega sloga in terapije z ustrezno kineziološko obravnavo v primeru poškodb. Moja vizija je, da prevzamemo skrb za vaše telo in gibalno higieno ter poskrbimo, da ste močni, vitalni in maksimalno pripravljeni živeti svojo zgodbo.

Vaši cilji, prioritete in tempo se skozi čas spreminjajo, skladno temu sledi tudi vaše telo zato izhajam iz načela, da se mora trening prilagajati in slediti smernicam življenjskega sloga posameznika. Na žalost se včasih soočamo tudi s poškodbami in iz lastnih izkušenj vam garantiram, da je najbolj učinkovita obravnava znotraj ekipe, ki vas dobro pozna.«

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.