Galerija slik
 

Trgovina

Zdrava hrana in prehranska dopolnila

V naši trgovini lahko najdete zdravo hrano in prehranska dopolnila vrhunskih proizvajalcev QUEST NUTRITION, PROTEIN WORKS, OATSNACK, NUTRAMINO, BEST BODY NUTRITION IN NUTRICIA (medicinska hrana).

 

Prehranska dpopolnila podjetja Quest Nutrition Vam ponuja veliko izbiro beljakovinskih ploščic z okusi jabolčna pita, čokoladni brownie, cimetov zavitek, kikirikejevo maslo, limonova pita in še veliko drugih okusov. V ponudbi imamo tudi visoko kvalitetne beljakovinske napitke z okusom jagodne kreme, kikirikijevo maslo, vanilije in čokolade. Kot zanimivost pa vam lahko ponudimo tudi beljakovinski  čips brez ogljikovih hidratov in maščob!

 

Med izdelki podjetja Best Body Nutrition nudimo beljakovinske napitke, visoko kvalitetne beljakovinske ploščice, napitke z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, pripravljene napitke L-carnitin ter prehranske dodatke kot so razni vitamin, cink, magnezij, omega 3, kalcij, B kompleks ter glukosamin-hondroitin.

 

Ovsene energijske ploščice OATSNACK so narejene iz sočnih ovsenih kosmičev z dodanimi češnjami, borovnicami, oreščki, kokosom, bananami, jagodami, vanilijo ali jogurtom.

 

Podjetje NUTRAMINO vam na naših policah nudi odlične beljakovinske ploščice z okusi vanilije/karamele, čokoladni brownie, kokos, karamela, kikiriki, tropsko sadje in divje jagode.

 

PROTEIN WORKS je trenutno vodilna blagovna znamka na področju beljakovinskih napitkov. Izdelujejo vrhunska prehranska dopolnila, ki so narejena za regeneracijo mišic in zadosten vnos beljakovin v telo. Izbirate lahko med 80 in 90 % koncentatom z okusi banana, jabolko/cimet, karamela/macchiato, češnja, čokolada-mint brownie, kikirikijevo maslo in še veliko drugih okusov. Kot zanimivost vam nudimo posebno beljakovinsko maso za pripravo okusnih palačink z okusom borovnica, kikirikijevo maslo in dvojna čokolada. Na policah boste našli tudi prehranske dodatke BCAA, CLA, creatine, vitamin posebej za moško in žensko populacijo, L-carnitin, tribulus, vitamin C, cink in magnezij, glutamin, isotonične napitke, napitke za regeneracijo.

 

Vse beljakovinske napitke lahko tudi poskusite v našem lounge baru!

NAROČANJE

M: 064 222 666 od ponedeljka do petka od 7 do 19 ure
E: info@globalsportsclinic.com

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.