Galerija slik
 

GSC Ponudba

Ekipa za zdravljenje poškodb gsc.

Zdravljenje poškodb

V Global Sports Clinic poteka najbolj sodobno zdravljenje poškodb, saj smo združili znanja fizioterapije, diagnostike in kinezioterapije. Proces vašega zdravljenja poškodbe ali po operaciji tako poleg …

Športna diagnostika v GSC klinika za zdravljenje poškodb.

Športna diagnostika

Imamo prenosni (MOBILNI LABORATORIJ), ki ga lahko uporabljamo na terenu, kjer se pripravljajo vrhunski športniki, mladi talenti ali rekreativci. S tem prihranimo športnikom nepotrebno potovanje na mesto izvajanja meritev. Pri strokovni podpori se nam zdi pomembno, da z izvajanjem meritev ne motimo vsakdanjega utečenega urnika treningov in priprav športnikov. Tako lahko s prenosno opremo izvedemo biomehanske meritve v sklopu prirejenega treninga.

Športni trening in rekreacija Global Sports Clinic.

Športni trening

Osnovni cilj treninga je optimalen razvoj gibalnih sposobnosti (moč, hitrost, vzdržljivost, koordinacija, gibljivost, ravnotežje) in optimalna telesna sestava posameznika (mišična masa, maščobna masa).

Prehransko svetovanje

Prehransko svetovanje nudimo vsem generacijam. Otrokom, starostnikom, delavcem, poslovnežem ter rekreativcem in športnikom. Vsak bo deležen skrbnega individualnega pristopa prehranske svetovalke.

Fizioterapija v kliniki za poškodbe GSC Ljubljana.

Fizioterapija

Fizioterapevtske ambulante so opremljenje z najnovejšo tehnologijo za zdravljenje poškodb. Vse terapije so individualne, saj se želimo posvetiti vsakemu pacientu posebej. Za dalj časa trajajoče zdravljenje lahko ponudimo tudi bivanje v lepem ambientu hotela Austria Trend Ljubljana.

GSC prehranska dopolnila in zdrava hrana - trgovina.

Trgovina

V naši trgovini boste našli izdelke Zdrave prehrane ter prehranskih dopolnil, ki jih v vsakdanjem življenju potrebujete za lažje delo ter napore pri rekraciji ali športu.

Bivanje V Austria Trend hotelu

Uživajte v eni najprostornejših in najudobnejših sob v vsej Ljubljani, uživajte v mednarodnem vzdušju, ekskluzivnem bivalnem udobju, vrhunskem dizajnu in hotelskih storitvah, ki izpolnijo vse želje.

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.