Galerija slik
 

Žiga Britovšek

Športni fizioterapevt Žiga Britovšek.Športni fizioterapevt Žiga Britovšek je diplomirani fizioterapevt, ki je svoj študij zaključil v Evropskem Središču Maribor. Svoje izkušnje, ki jih je nabiral v javnem zdravstvu (UKC Ljubljana, UKC Maribor, Center medicine dela, športa in prometa), zasebnih praksah in drugih centrih (zdravilišče Radenci,Topolšica, sodelovanje z IMŠ) vpeljuje v svoje delo – trenutno kot fizioterapevt slovenske gimnastične reprezentance.

Žiga je bil uspešen reprezentant Gimnastične zveze Slovenije ter se pogosto udeleževal evropskih prvenstev in svetovnih pokalov. Zaradi poškodb je bil primoran prekiniti športno kariero, tako da je svoj čas posvetil študiju fizioterapije in pomoči športnikom. Svoje delo je nadeljeval po različnih športnih društvih. Med drugim je skrbel za slovenska reprezentanta Mitjo Petkovška (večkratni svetovni in evropski prvak) in Saša Bertonclja (2014: 3. na konju z ročaji, Evropsko prvenstvo (Sofija)). Svoje znanje nadgrajuje z dodatnimi izobraževanji in izpopolnjevanji iz področja manualne terapije in fizioterapije.

 

Praksa in izkušnje na področju fizioterapije:

  • Opravljanje prakse na UKC – Maribor kjer je deloval v naslednjih oddelkih (oddelek za abdominalno in splošno kirurgijo, oddelek za žilno kirurgijo, oddelek za ortopedijo, oddelek za travmatologijo, oddelek za kardiokirurgijo)
  • UKC Ljubljana
  • zdravilišče Radenci
  • zdravilišče Topolšica
  • sodelovanje z IMŠ
  •  zaposlen pri Medicini dela, športa in prometa
  • vaditelj gimnastike
  • fizioterapevt slovenske gimnastične reprezentance
Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.