Galerija slik
 

Receptorka Nika Peček

Sem Nika Peček, stara 23 let in živim v Ljubljani. Svoj poklic sem izbrala zaradi želje po delu z ljudmi. Po uspešno opravljeni maturi, sem se vpisala na Višjo strokovno šolo za gostinstvo, velnes in turizem Bled ter diplomirala iz smeri velnes. Tekom študija, praktičnega izobraževanja in dela kot receptorka v Global Sports Clinic sem pridobila tako teoretično, kot tudi praktično znanje za delo s pacienti.

Šport  me spremlja že od malih nog, 5 let sem se ukvarjala z gimnastiko in nato še 10 let z atletiko. Zaradi strasti do športa in aktivnega ter zdravega življenjskega sloga odločila to prenesti tudi na druge. Tako sem med delom v Global Sports Clinic zaradi želje, da postanem osebna trenerka pridobila licenco AFP Osebni trener pri Association of Fitness Professionals. Kot osebna trenerka želim drugim pomagati pri doseganju ciljev, tako da jih vodim, usmerjam, spodbujam in motiviram.

Stremim k vseživljenjskemu učenju in izpopolnjevanju samega sebe, zato nadaljujem svoj študij na Visoki šoli za hotelirstvo in turizem, smer zdravstveni turizem in se udeležujem dodatnih izobraževanj. Sem nasmejana, komunikativna, organizirana, vestna in samoiniciativna oseba. Sem perfekcionistka in to prenašam tudi v svoje vsakdanje delo z ljudmi.

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.