Galerija slik
 

Dip. fiz. Maša Mesarič

Sem Maša Mesarič, diplomirana fizioterapevtka. Po opravljenem dodiplomskem študiju fizioterapije na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani sem opravljala pripravništvo v Zdravstvenem domu Domžale. Že dlje časa sem se spogledovala z idejo o nadaljnjem izobraževanju v tujini in po končanem pripravništvu in opravljenem strokovnem izpitu me je tako pot vodila v Veliko Britanijo.

Septembra 2018 sem pričela z magistrskim študijem po programu MSc Sports & Exercise Medicine na Queen Mary University of London. Ta študijski program me je pritegnil zaradi kombinacije raziskovalne in klinične smeri, usmerjenosti v športno medicino in kvalitetnih predavanj s strani priznanih strokovnjakov. Z magistrskim študijem nisem le poglobila in nadgradila teoretičnega in kliničnega znanja, temveč sem imela odlično priložnost dobiti vpogled tudi v klinično okolje na različnih področjih, od profesionalnih nogometnih klubov kot sta Chelsea FC in Arsenal FC, kriket kluba Gloucestershire CC, privatnih klinik (Pure Sports Medicine, Fortius Clinic, Premier Podiatry) do javnega zdravstvenega sistema (Mile End Hospital).

Zase lahko rečem, da sem pozitivna, odgovorna in zanesljiva oseba. Imam zelo dober razvit čut za sočloveka. Rada imam izzive na področju zdravljenja poškodb in fizioterapije.

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.