Galerija slik
 

Dipl. fiz. Marko Stojanović

Dipl. fizioterapevt Marko Stojanović

Sem Marko Stojanović, diplomirani fizioterapevt. Srednjo šolo sem zaključil na I. Gimnaziji v Celju. Ljubezen do gibanja in človeškega telesa pa sta me nato pripeljali do študija fizioterapije v Ljubljani, ki sem ga leta 2019 tudi uspešno zaključil. Že tekom študija sem iskal priložnosti dodatnega izobraževanja in nabiranja praktičnih izkušenj. Opravljenih imam več dodatnih izobraževanj s področja manualne terapije, instrumentalne fizioterapije in kinezioterapije.

Z željo, da svojim pacientom omogočim še boljše rezultate, sem se izuril tudi v uporabi diagnostičnega ultrazvoka. Kar pa je v našem prostoru za fizioterapevte še precej nezorana ledina. Tako v poklicnem kot tudi zasebnem življenju, me vodi moja želja po novem znanju in uporabi le-tega v praksi.

Kot svojo glavno dodano vrednost bi izpostavil svoj pogum in inovativnost pri izbiri terapevtskih postopkov pri kompleksnejših primerih, hkrati pa tudi kritičnost do lastnega dela in stroke, ki mi omogoča, da z vsakim novim primerom postajam boljši terapevt.

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.