Galerija slik
Global Sports Clinic - Vrhunska klinika za zdravljenje poškodb
15251
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15251,locale-sl-si,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Klinika za zdravljenje poškodb – Global Sports Clinic
Fizioterapija, rehabilitacija, rekreacija in mnogo več.

V Global Sports Clinic smo združili vrhunsko teoretično znanje, praktične izkušnje, najsodobnejšo tehnologijo in tradicionalna vzhodnjaška znanja z namenom, da Vam zagotovimo odgovore na večno zastavljena vprašanja o zdravju, lepoti in vrhunskih športnih dosežkih!

Športna diagnostika v GSC klinika za zdravljenje poškodb.

Športna diagnostika

Imamo prenosni (MOBILNI LABORATORIJ), ki ga lahko uporabljamo na terenu, kjer se pripravljajo vrhunski športniki, mladi talenti ali rekreativci. S tem prihranimo športnikom nepotrebno potovanje na mesto izvajanja meritev. Pri strokovni podpori se nam zdi pomembno, da z izvajanjem meritev ne motimo vsakdanjega utečenega urnika treningov in priprav športnikov. Tako lahko s prenosno opremo izvedemo biomehanske meritve v sklopu prirejenega treninga.

Športni trening in rekreacija Global Sports Clinic.

Športni trening

Osnovni cilj treninga je optimalen razvoj gibalnih sposobnosti (moč, hitrost, vzdržljivost, koordinacija, gibljivost, ravnotežje) in optimalna telesna sestava posameznika (mišična masa, maščobna masa).

Klinika za zdravljenje poškodb Global Sports Clinic.

Zdravljenje poškodb

V Global Sports Clinic poteka najbolj sodobno zdravljenje poškodb, saj smo združili znanja fizioterapije, športne diagnostike in kinezioterapije. Proces vašega zdravljenja poškodbe ali po operaciji …

Prehransko svetovanje

Prehransko svetovanje nudimo vsem generacijam. Otrokom, starostnikom, delavcem, poslovnežem ter rekreativcem in športnikom. Vsak bo deležen skrbnega individualnega pristopa prehranske svetovalke.

Fizioterapija v kliniki za poškodbe GSC Ljubljana.

Fizioterapija

Fizioterapevtske ambulante so opremljenje z najnovejšo tehnologijo za zdravljenje poškodb. Vse terapije so individualne, saj se želimo posvetiti vsakemu pacientu posebej. Za dalj časa trajajoče zdravljenje lahko ponudimo tudi bivanje v lepem ambientu hotela Austria Trend Ljubljana.

GSC prehranska dopolnila in zdrava hrana - trgovina.

Trgovina

V naši trgovini boste našli izdelke Zdrave prehrane ter prehranskih dopolnil, ki jih v vsakdanjem življenju potrebujete za lažje delo ter napore pri rekraciji ali športu.

Inovativne rešitve na področju športa

  • Vsi strokovnjaki zbrani pod eno streho

  • Kratke čakalne vrste

  • Visoko strokovno usposobljeno osebje ter vrhunska tehnologija

  • Vrhunski ambient v prestižnem hotelu

Športna klinika za zdravljenje poškodb Global Sports Clinic Ljubljana.
Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.